SPECIALISTER PÅ CNC-BEARBETNING

i Vörå, Finland

BAKGRUND

CNC-machining specialist | LI-Components
LI-Components Ab Oy grundades i oktober 2005.

Första året tillbringade vi i hyrda utrymmen, men redan ett år senare tog vi nästa steg och flyttade till nybyggda produktionsutrymmen. Vi investerade redan från start i nya maskiner med modern produktionsteknik, och arbetade med några av Finlands ledande företag inom branschen.

Under årens lopp har vi byggt upp en allt större kundkrets, vilket i sin tur har lett till nya investeringar och anskaffning av ny teknik. Därför byggde vi också en ny och större produktionsanläggning i Vörå år 2017.

VAD GÖR VI?

CNC-machining specialist | LI-Components

Vi tillverkar CNC-bearbetade komponenter av en mängd olika material – allt från koppar och plast till krävande legeringar. Just nu tillverkar vi till exempel lås-, svets-, hydraulik- och instrumentkomponenter, men också specialkomponenter för olika branscher. Vi utför även ytbehandlingar via vårt leverantörsnätverk. Dessutom kan vi erbjuda våra kunder olika typer av mätningar.

Våra styrkor ligger i ett högkvalitativt arbete och tillförlitlighet. Vi utvecklar ständigt våra processer för att öka vår kompetens och förbättra våra kundrelationer.

I februari 2019 certifierades vi med ISO 9001:2015.

IDAG

Vi är ett växande företag och består idag av sju heltidsanställda, som alla medverkar i det ständiga arbetet med att utveckla vår tekniska expertis och kapacitet. Våra produktionsutrymmen är från grunden planerade för precision. Strategiska investeringar i branschens mest innovativa maskiner och utrustningar, och en ständig iver att lära oss mer, gör att vi hela tiden kan förbättra våra produkter. Det gör också att vi förblir en av branschens mest uppskattade underleverantör av finmekaniska komponenter.

Vår mission är att vara en ovärderlig samarbetspartner för våra kunder, ledande i utvecklingen av produktionsteknologi, och dessutom en förebild när det handlar om lönsam företagsamhet. Därför fortsätter vi att förbättra vårt utbud med flexibla lösningar till konkurrenskraftiga priser.

Industrivägen 8, 66600 Vörå, FINLAND +358 50 531 5688 info@li-components.fi