CNC-KONEISTUKSEN ASIANTUNTIJA

Vöyri, Suomi

TAUSTAA

CNC-machining specialist | LI-Components
LI-Components Ab Oy perustettiin lokakuussa 2005.

Yrityksemme ensimmäinen vuosi kului vuokratiloissa, mutta vain vuotta myöhemmin otimme seuraavan askeleen ja muutimme upouusiin tuotantotiloihin.
Investoimme heti alkumetreillä uusiin tuotantolaitteisiin, joissa on nykyaikaiset tuotantomenetelmät ja palvelimme useita Suomen johtavia alan yrityksiä.

Asiakaskuntamme on vuosien varrella laajentunut huomattavasti, mikä on taas johtanut uusiin investointeihin ja teknologiahankintoihin. Tämän vuoksi rakensimmekin uuden ja suuremman tuotantolaitoksen Vöyriin vuonna 2017.

MITÄ ME TEEMME

CNC-machining specialist | LI-Components

Valmistamme CNC-koneistettuja komponentteja useista eri materiaaleista – aina kuparista ja muovista vaativiin metalliseoksiin. Tällä hetkellä valmistamme esimerkiksi lukko-, hitsaus-, hydrauliikka- ja instrumenttikomponentteja sekä erikoisosia eri teollisuuden aloille. Toimittajaverkostomme kautta tarjoamme myös erilaisia pintakäsittelyjä.
Lisäksi voimme tarjota asiakkaillemme myös erityyppisiä mittausratkaisuja.

Vahvuutemme ovat työn korkea laatu ja luotettavuus. Kehitämme prosessejamme jatkuvasti parantaaksemme suorituskykyämme ja kehittääksemme asiakassuhteitamme.

Saimme helmikuussa 2019 ISO 9001:2015-sertifikaatin.

TÄNÄÄN

Yrityksemme kasvaa jatkuvasti ja meillä on tällä hetkellä seitsemän kokopäiväistä työntekijää, jotka ovat sitoutuneet yrityksen jatkuvaan teknisen osaamisen ja suorituskyvyn kehittämiseen.

Tuotantotilamme on alusta lähtien suunniteltu tarkkuutta vaativiin töihin. Strategiset investoinnit alan innovatiivisimpiin laitteisiin ja työvälineisiin yhdistettynä innokkuuteen oppia jatkuvasti uutta mahdollistavat tuotteidemme jatkuvan kehittämisen. Tämän ansiosta pysymme myös yhtenä hienomekaanisten komponenttien arvostetuimmista alihankkijoista.

Missiomme on olla korvaamaton kumppani asiakkaillemme ja alan suunnannäyttäjä tuotantotekniikan kehityksessä sekä roolimalli kannattavassa liiketoiminnassa. Kehitämme jatkuvasti valikoimaamme joustavilla ratkaisuilla kilpailukykyisin hinnoin.

Teollisuustie 8, 66600 Vöyri, SUOMI +358 50 531 5688 info@li-components.fi